Mihai Deaconu

Mihai Deaconu

Coordonator Departament Educație Financiară pentru Tineri

Mihai s-a alăturat echipei în octombrie 2017, rolul lui fiind acela de formator în cadrul programului de educație financiară pentru elevi. Momentan deține funcția de coordonator al departamentului de educație pentru tineri. 

Deși este absolvent de litere și științe politice, pasiunile sale se regăsesc în domeniul educației și tehnologiei. Și-a încheiat studiile universitare cu un masterat în managementul proiectelor. 

Consideră că reușește să îmbine cele două pasiuni prin rolul său de creator de conținut, mai ales că în cadrul fundației a avut șansa să dezvolte, alături de colegii săi, un modul de educație digitală pentru profesori. De asemenea, se simte în largul său să susțină cursuri în fața audiențelor numeroase. 

În timpul liber, oferă sfaturi prietenilor despre calculatoare, studiază pe cont propriu data science și computational thinking și scrie un roman postapocaliptic. 

Crede într-un viitor 100% digital și își dorește să ofere sprijin tuturor celor care au nevoie să-și dezvolte competențele digitale.