Oana Pop

Oana Pop

Oana este parte din echipa noastră încă de la înființarea Fundației din 2014, atunci când a fost învestită cu încredere pentru rolul de Coordonator. În al doilea său mandat, pe care l-a început în iulie 2020, a acceptat provocarea unui nou rol,  acela de a conecta oameni și idei și de a spori agilitatea echipei din ipostaza Coordonatorului de Parteneriate și Proiecte. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Relații Internaționale – Studii Cultural Europene și are un master în Managementul Proiectelor în cadrul SNSPA.

Oana este un comunicator versatil cu o expertiză de peste 15 ani în crearea și implementarea de campanii de comunicare atât în sectorul public, privat, antreprenorial, cat și în cel de ONG-urilor din România.

Oana este o persoană orientată spre oameni și rezultate, un excelent conector și un veritabil constructor de relații, entuziasmată despre start-upuri și proiecte de pionierat. Este autentic pasionată de oameni și evoluție,  cu accent pe felul în care ne putem dezvolta pentru a atinge cea mai bună versiune a noastră în propriile circumstanțe ale existenței. În viața de zi cu zi, aplică moto-ul: “Nu cea mai puternică specie va supraviețui, ci cea care se va adapta cel mai ușor.”