Interne

Proiecte

startAware IV 19-23 februarie 2024, București. Te întrebi adesea ce vrei să faci după terminarea liceului? Atunci ești în locul […]

Mai mult

startAware

startAware a luat naștere în 2022 ca principal program de Orientare Vocațională al Fundației noastre, concentrat în special pe autocunoaștere și dezvoltare de abilități ale viitorului.

Mai mult

Neuroștiința la clasă

Pornind de la episoadele de podcast Mind Architect și aplicat prin crearea unei serii de ghiduri gândite să le fie suport profesorilor în lucrul cu elevii și studenții,  proiectul răspunde unei nevoi generalizate, identificate în rândul cadrelor didactice, elevilor și părinților deopotrivă.

Mai mult

Lecția în online

Lecția în online este un program național de educație digitală dedicat personalului didactic de predare/conducere, îndrumare şi control din învățământul preuniversitar. Scopul programului constă în dezvoltarea competențelor digitale cu aplicabilitate imediată în proiectarea, implementarea, evaluarea și îmbunătățirea lecțiilor online. 

Mai mult

Fitness Financiar

Fitness Financiar este un program de educație financiară destinat adulților care își propune să ofere tuturor celor interesați informații, tehnici și instrumente astfel încât deciziile financiare luate să poată conduce, finalmente, la dobândirea și manifestarea unui comportament financiar responsabil.

Mai mult